BREAD BREDA: een stoere stadswijk in het groen

21 april '22

Nu de laatste eierkoeken zijn gebakken, start de herontwikkeling van de voormalige fabriekslocatie van de bakkerij aan de Ettensebaan/Haagweg. Het terrein is al een tijdje in beeld als mogelijke locatie voor een nieuwe groene woonwijk: BREAD BREDA. Met ruimte voor zowel huur- als koopwoningen voor diverse doelgroepen. Waar het industriële karakter uit het verleden voelbaar blijft en de mensen uit de buurt welkom zijn.

Waarover mag ik meedenken?

Communicatie en participatie zijn nadrukkelijke onderdelen in de haalbaarheidsstudie van de ontwikkeling van BREAD BREDA. Een nieuwe stadswijk biedt kansen voor Breda, maar we beseffen ons dat de nieuwe wijk ook impact heeft op de omwonenden uit de omgeving. We willen betrokkenen dan ook gedurende het proces continu informeren en meenemen in de planvorming. En omdat we benieuwd zijn naar uw mening en ideeën organiseren we gedurende deze haalbaarheidsfase verschillende participatieactiviteiten. Op donderdag 21 april is de eerste informatiemarkt georganiseerd. Omwonenden en geïnteresseerden werden bijgepraat over de planvorming van de nieuwe stadswijk.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van BREAD BREDA? Abonneer je dan op de nieuwsbrief door onderaan de pagina je gegevens achter te laten. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, ontvang je automatisch bericht. 

  Home
  Nieuwsoverzicht