Kom een kijkje nemen in de Bakkerijfabriek

31 augustus '22

BREAD BREDA: van voormalige bakkerij naar nieuwe stoere stadswijk in het groen. Maar voordat er een nieuwe wijk kan komen, doen we verschillende onderzoeken en maken we verschillende schetsen. We praten je daarover graag bij. En het is ook een unieke kans om de inmiddels lege bakkerijfabriek eens van binnen te bekijken! Op maandag 19 september organiseren wij daarom van 19.00 - 21.00 uur een informatieavond. 

image alt

Wat kun je verwachten?

Tijdens de eerste informatieavond in april 2022 hebben we kennis gemaakt, onze eerste ideeën voor de nieuwe wijk gedeeld en reacties opgehaald. Tijdens deze tweede informatieavond praten we je bij over waar we nu staan in de ontwikkeling. Over de onderzoeken die we doen en de schetsen die we maken. In de nieuwe schetsen hebben we de reacties zo goed mogelijk verwerkt. Gedurende de avond is er daarnaast volop gelegenheid om vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan.

  • Datum: maandagavond 19 september 2022
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur (vrije inloop, maar vooraf aanmelden is wenselijk)
  • Locatie: Ettensebaan 2, Breda (entree aan de kant waar de vrachtwagens naar binnen reden)

Meld je aan voor de informatieavond op 19 september via onderstaande button.

Aanmelden
image alt

Wat gebeurt er na deze avond?

Op basis van alle resultaten uit de onderzoeken en de opgehaalde meningen en ideeën over onze schetsen, maken we een ontwikkelingsvisie voor de nieuwe stadswijk BREAD BREDA. Een ontwikkelingsvisie is een eerste plan op hoofdlijnen. Nog niet alles is dan helemaal onderzocht en uitgedacht.

De gemeente Breda besluit eind 2022/ begin 2023 over de ontwikkelingsvisie. Bij een positief besluit wordt het plan voor BREAD BREDA verder uitgewerkt in de ontwerpfase. Dan volgt ook een planologische procedure en een omgevingsplan (voorheen bestemmingsplan).

  Home
  Nieuwsoverzicht