Eerste informatiemarkt BREAD BREDA

13 mei '22

Donderdag 21 april 2022 was de eerste informatiemarkt over de ontwikkeling van de nieuwe stadswijk BREAD BREDA. Tijdens de avond werd de nieuwe naam onthuld. Zo’n 40 omwonenden en geïnteresseerden werden bijgepraat over de planvorming van de nieuwe stadswijk. Aan de hand van een aantal informatiepanelen werd een beeld geschetst van de uitgangspunten voor de nieuwe ontwikkeling. Ook konden mensen hun mening en ideeën geven. De vragen die het meest gesteld zijn tijdens deze avond vindt u onderaan de pagina.

Benieuwd wat er tijdens de avond gepresenteerd is? Bekijk de informatiepanelen via onderstaande button.

Bekijk de informatiepanelen

Op de hoogte blijven?

Nu de laatste eierkoeken zijn gebakken, start de herontwikkeling van de voormalige fabriekslocatie van de bakkerij aan de Ettensebaan/Haagweg. Het terrein is al een tijdje in beeld als mogelijke locatie voor een nieuwe groene woonwijk. Met ruimte voor zowel huur- als koopwoningen voor diverse doelgroepen. Waar het industriële karakter uit het verleden voelbaar blijft en de mensen uit de buurt welkom zijn.

De komende maanden blijven we omwonenden en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen van BREAD BREDA. Wil je graag op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief door onderaan de pagina je gegevens achter te laten. Zodra er meer informatie beschikbaar komt, ontvang je automatisch bericht. 

De meest gestelde vragen

De 10 meest gestelde vragen vindt u hieronder. Heeft u een andere vraag? Vul onderaan de pagina het contactformulier in.

Stel je vraag

  Home
  Nieuwsoverzicht